Van Toor Interiors heeft door de jaren heen mooie projecten neergezet. Zonder de smaak van onze klanten was het ons niet gelukt. Heb je inspiratie nodig voor jouw renovatie project of wil je ervaren wat wij al hebben mogen ontwikkelen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

In 2017 hebben we een studiekamer opgeleverd die we van A tot Z ontworpen hebben. Van Toor Interiors heeft zowel de bureaustoel als het houten bureau ontworpen. Interieurstukken zoals de lamp, het schilderij en de quote had onze klant al. Onze klant kwam bij ons met de vraag ‘kunnen jullie een studiekamer ontwerpen die past bij mij huidige inteireur?’. Oordeel zelf.

Voor een project in 2018 heeft Van Toor Interiors tientallen hotelkamers ontworpen en opgeleverd. In november hebben we dit langdurige project op succesvolle wijze afgerond. Centraal bij dit project staat ‘ruimte’. De persoon die overnacht moet het gevoel hebben van vrijheid. Vind jij dat we daarin geslaagd zijn?

In 2019 hebben we een oud landhuis uit 1791 gerenoveerd op het gebied van interieur. Het plattelandse gevoel wilden de bewoners behouden. Máár dan wel in een modern jasje. Met houten vloer en blauwe muren hebben we het beste van twee werelden gecombineerd. Heb jij een dergelijk renovatie project voor ogen? Neem dan contact met ons op.