De taatsdeur draait om zijn verticale as en kan worden gezien als moderne deur. De as bevindt zich niet op een van beide stijlen. De draaipunten van de taatsdeur bevindt zich namelijk aan de onder- en bovenkant van de deur. Bij gebruik van een vloerveer als onderste draaipunt, kan deze gebruikt worden als automatische afsluiter voor de taatsdeur. Na gebruik wordt de deur automatisch gesloten.

Voordelen van taatsdeuren

Taatsdeuren hebben verschillende voordelen. Enkele voordelen zijn onder anderen:

  • deuren worden niet afgehangen aan zware deurstijlen
  • doordraaiende deuren zijn makkelijk te constructueren
  • vloerveer zorgt voor automatische sluiten van de deur nagebruik of bij brand

Sfeervolle taatsdeuren

Taatsdeuren staan chiqeu en passen bij verschillende soorten interieur. Deze bijzondere deur, is een echte blikvanger. Je kunt deze deur naar beide kanten openen, wat zorgt voor extra functionaliteit. Taatsdeuren zijn erg geliefd om hun moderne uitstraling. Bij het openen van een taatsdeur hoeft er weinig kracht gebruikt te worden, daardoor is het een gebruiksvriendelijke deur. Bij taatsdeuren waar meestal systemen worden gebruikt met een mechanisme van uitstekende kwaliteit, zijn sparingen in de vloer niet nodig. Dat maakt de taatsdeur bijzonder.

Kozijnloze deur

Een taatsdeur, is een kozijnloze deur. Een taatsdeur wordt ook wel pivotdeur genoemd. De deur is zo afgesteld dat deze geluidsloos dichtvalt na gebruik. Dat kan een voordeel zijn in verschillende situaties, zoals bij een gezin met kleine kinderen. Ook wanneer er huisdieren zijn, is het automatisch sluiten na gebruik van de deur erg handig. Het sluiten doet deze deur met vertraging, wat in het belang is van de veiligheid. Een langzaam sluitende geruisloze deur? Ja, dan hebben we het over een taatsdeur! Doordat de taatsdeur geen kozijn heeft, zorgt het voor een strak modern uiterlijk. Stijlvol en functioneel!

Soorten taatsdeuren

Er bestaan verschillende soorten taatsdeuren. Enkele voorbeelden taatsdeuren zijn:

  • taatsdeuren van eiken
  • aluminium taatsdeuren
  • taatsdeuren gemaakt van hout
  • stoere stalen taatsdeuren

Taatsdeuren geven in open toestand een mooie toevoeging aan een ruimte. Taatsdeuren kunnen op maat gemaakt worden. De taatsdeuren kunnen naar links en naar rechts geopend worden en draaien altijd om een verticale as. Een taatsdeur is een deur met een functionele oplossing. In verschillende modellen te verkrijgen.

Bestellen van een taatsdeur

Het bestellen van een taatsdeur begint bij het aanvragen van offertes. Vraag een offerte aan bij verschillende bedrijven die taatsdeuren aanbieden. Vergelijk de prijzen en de voorwaarden. Besluit aan de hand van de beste prijs en voorwaarden voor welk bedrijf gekozen wordt. De juiste maten worden berekent om een offerte te kunnen maken. Taatsdeuren zijn op maat te bestellen. Shop online bij verschillende bedrijven die taatsdeuren verkopen. Laat je inspireren door deze imposante deuren, die zeer geliefd zijn. Online bestellen gaat eenvoudig, waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de inmeetservice. Vraag eventueel hulp aan professionals. Taatsdeuren kunnen over het algemeen zelf samengesteld worden.

Bron: Woonenleven.nl