Stel je wilt jouw huis verkopen. Hoe pak je dat aan? Kijk je op Funda wat ongeveer jouw soort huis doet en baseer je daarop jouw prijs? Maar hoe zit het dan met die nieuwe dakkapel en dat andere huis heeft geen schuurtje in de tuin, wacht eens even, vraagt die buurman verderop niet veel te veel, dat gaat toch nooit werken? 

Oververhitte markt

Allemaal vragen waar je mee zit als je jouw huis te koop gaat zetten. De markt is aardig oververhit, dus dat moet makkelijk kunnen. Maar ga je dan een bepaalde vraagprijs hanteren, of wil je via onderhandeling tot een koopprijs komen, of is misschien bieden met gesloten enveloppen wel de beste methode?

En moet je misschien voordat je gaat verkopen het schilderwerk nu wel of niet laten doen? En open huis, is dat nu nodig? 

De juiste makelaar

Kortom, het is nog niet zo eenvoudig. Een makelaar vinden is niet zo moeilijk, daar zijn er veel van. Maar wat als je nu een makelaar kunt nemen die aandacht heeft voor jouw woning? Simpelweg door een beperkt aantal woningen tegelijk te begeleiden in het verkooptraject? Iemand die de markt goed kent en daarmee precies weet dat de ene investering voor de verkoop wel tot een betere verkoopprijs leidt en de andere niet.?

Een makelaar die weet wat je voor en tijdens de verkoop moet doen? Met maar één doel; jouw huis verkopen aan iemand die in jouw huis zijn of haar droomhuis ziet en dat voor de beste prijs. De beste prijs is niet altijd de hoogste prijs. Dat klinkt gek, maar wat als je 2.000 euro minder krijgt voor jouw huis, maar je niet tijdelijk in een huurhuis hoeft te zitten (denk 2 keer verhuisstress en –kosten en huur)?

Of misschien krijg je juist wel de hoofdprijs, gewoon omdat jouw makelaar jouw woning zo goed in de markt weet te zetten, met perfecte foto’s en een aansprekende video, met een online campagne om jouw woning onder de aandacht te brengen bij een grotere doelgroep.

Dan kan het maar zo zijn, dat je een @WORK Makelaar aan het werk hebt. Een makelaar die ervaring heeft en aandacht. Aandacht voor mensen, onroerend goed en het aan- en verkoopproces. Precies iemand die jou geld oplevert. Meer weten hoe wij werken?Kijk op https://www.workmakelaardij.nl/ of neem contact met ons op, we geven jou ook graag onze aandacht.