Een veilig gevoel in je eigen huis bereik je niet alleen door goed hang- en sluitwerk op ramen en deuren te plaatsen. Wil je echt zorgeloos kunnen wonen? Schaf dan een Jablotron alarmsysteem aan. Hiermee heb je zoveel mogelijkheden dat je woning in elke situatie goed is beveiligd tegen inbrekers. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit alarmsysteem. Het kan voor veel meer worden ingezet dan alleen inbraakwering.

Huis beveiligen met alarmsysteem van Jablotron

Met een druk gezin is het thuis vaak een komen en gaan van mensen. Juist op dit soort momenten wil je zeker weten dat je dierbaren veilig zijn. Dit geldt zowel voor het moment dat ze thuiskomen, als voor de uren die ze in huis doorbrengen. Een alarmsysteem van Jablotron biedt jou de mogelijkheid om:

  • het alarm op afstand in te schakelen
  • meldingen op je telefoon te ontvangen
  • toegangsverlening op maat in te stellen
  • maar liefst 15 gedeeltes apart in te schakelen
  • kinderen het systeem te laten bedienen
  • je alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale

Toegangsverlening Jablotron

Om je gezinsleden onbeperkt toegang te geven en toch je huis veilig te houden, is de toegangsverlening eenvoudig uit te breiden met sensoren en camera’s. Zo heb je ook op afstand goed zicht op personen die het huis binnenkomen. Als er jonge kinderen thuis zijn, is het fijn om als ouder op afstand een oogje in het zeil te kunnen houden. Laat jouw kinderen niet zomaar de deur openen, wanneer er wordt aangebeld. Verbind heel simpel een videocamera aan het alarmsysteem van Jablotron, dan kunnen je telgen via een applicatie zien wie er voor de deur staat.

Gebruiksvriendelijk alarmsysteem

Pas als alle gezinsleden het alarmsysteem van Jablotron weten te bedienen, kun jij als ouder vertrouwen op hun veiligheid. Gelukkig is er geen code nodig om het alarmsysteem te kunnen bedienen, maar kan gewoon een zender voor de sensor worden gehouden om toegang tot het huis te krijgen. De toegang kun je per persoon instellen via individuele toegangsrechten.

Contact onderhouden met de alarmcentrale

Laat jouw alarmsysteem van Jablotron aansluiten op een alarmcentrale die 24/7 actief is. Zo ben je altijd verzekerd van snelle hulp in geval van nood. Mocht er toch zijn ingebroken, dan kun je beelden van 30 seconden voor, tot 30 seconden na de melding terugkijken. De kans dat de inbreker is vastgelegd op beeld, is hiermee een stuk groter.